Estragon 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
Balení: 15 g
Související produkty
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Podobné produkty
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta. Balení: 400 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g