Estragon 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
Balení: 15 g
Související produkty

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Podobné produkty

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....