Americké brambory 60 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl.
Balení: 60 g



Americké brambory 60 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: mořská jedlá sůl (max. 40 %), lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, černý pepř
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Podobné produkty

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g