Americké brambory 60 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl.
Balení: 60 g
Americké brambory 60 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: mořská jedlá sůl (max. 40 %), lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, černý pepř
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Podobné produkty
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g