Americké brambory 60 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl.
Balení: 60 g



Americké brambory 60 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: mořská jedlá sůl (max. 40 %), lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, černý pepř
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta. Balení: 400 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Podobné produkty

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g