Vanilka mletá 20 g GREŠÍK Dobré koření
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření.
Balení: 20 g
Vanilka mletá 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: plod vanilkovníku plocholistého
Mletá vanilka je koření, které se získává z lusků vanilky, které jsou rozemlety na jemný prášek. Je to často používané koření v cukrářské a pekařské kuchyni pro dochucení dortů, zákusků, cukrovinek, zmrzliny a dalších sladkých pokrmů.
Mletá vanilka má sladkou a jemnou chuť a vůni, která pochází z vanilinu, aromatické látky obsažené v luscích vanilky. Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření.
Do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Podobné produkty
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g