Vanilka mletá 20 g GREŠÍK Dobré koření
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření.
Balení: 20 g



Vanilka mletá 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: plod vanilkovníku plocholistého
Mletá vanilka je koření, které se získává z lusků vanilky, které jsou rozemlety na jemný prášek. Je to často používané koření v cukrářské a pekařské kuchyni pro dochucení dortů, zákusků, cukrovinek, zmrzliny a dalších sladkých pokrmů.
Mletá vanilka má sladkou a jemnou chuť a vůni, která pochází z vanilinu, aromatické látky obsažené v luscích vanilky. Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření.
Do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Podobné produkty

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g