Pažitka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů.
Balení: 15 g



Související produkty

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Podobné produkty

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g