Pažitka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů.
Balení: 15 g



Související produkty

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Podobné produkty

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks