Grilovaná zelenina 50 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu.
Balení: 50 g



Grilovaná zelenina 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: jedlá sůl (max. 19 %), paprika, česnek, cibule, třtinový cukr, šípek, pažitka, petržel, medvědí česnek, chilli, bazalka, oregáno, rozmarýn, šalvěj, zázvor
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Podobné produkty

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g