Bylinky do polévky 250 g KBELÍČEK GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.



Související produkty

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Podobné produkty

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g