Chakalaka 40 g GREŠÍK Dobré koření
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.
Balení: 40 g
Chakalaka je pikantní zeleninové jídlo, které pochází z Jižní Afriky a používá se tam jako příloha k masovým jídlům nebo jako samostatné jídlo. Chakalaka se připravuje z rajčat, cibule, fazolí, papriky, mrkve a dalších zeleninových ingrediencí, které jsou vařené spolu s kořením.
Koření pro chakalaku se liší v závislosti na regionálních preferencích a chuťových profilech, ale obvykle obsahuje koriandr, kmín, papriku, kurkumu a pepř. Tyto koření přidávají pikantní a kořeněnou chuť a vůni do chakalaky a také mají mnoho zdravotních přínosů, jako jsou například protizánětlivé a antibakteriální účinky.
Složení: rajčatové vločky, kari (koriandr, kurkuma, pískavice semeno, chilli, kmín, zázvor, česnek, rýžová mouka, jedlá sůl), chilli, polévkové koření (karotka, pastiňák, petržel, pórek, list celeru), rajčata, karotka, česnek, cibule, jedlá mořská sůl (max. 4,3 %), paprika
Výrobek obsahuje celer.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Podobné produkty
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g