Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb.
Balení: 50 g



Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, kurkuma, pískavice semeno, chilli, římský kmín, zázvor, česnek, rýžová mouka, jedlá sůl (max. 4,4 %)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Podobné produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g