Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb.
Balení: 50 g
Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, kurkuma, pískavice semeno, chilli, římský kmín, zázvor, česnek, rýžová mouka, jedlá sůl (max. 4,4 %)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Podobné produkty
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g