Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb.
Balení: 50 g



Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, kurkuma, pískavice semeno, chilli, římský kmín, zázvor, česnek, rýžová mouka, jedlá sůl (max. 4,4 %)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Podobné produkty

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g