Pepř kampotský černý celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Piper nigrum
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.
Složení: nedozrálé bobule pepřovníku
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Černý pepř má správnou pikantnost a chuťové tóny připomínající eukalyptus, kafr a tymián.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Podobné produkty

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g