Pepř kampotský černý celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Piper nigrum
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.
Složení: nedozrálé bobule pepřovníku
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Černý pepř má správnou pikantnost a chuťové tóny připomínající eukalyptus, kafr a tymián.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Podobné produkty
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g