Pepř zelený celý 25 g GREŠÍK Dobré koření
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa.
Balení: 25 g



Související produkty

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g
Podobné produkty

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g