Bobkový list celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Laurus nobilis
Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 10 g
Bobkový list celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: list vavřínu
Bobkový list se používá hlavně jako koření v polévkách, omáčkách, marinádách a jiných pokrmech, zejména v evropské a středomořské kuchyni. Je také oblíbenou přísadou do gulášů a vývarů v maďarské kuchyni.
Bobkový list obsahuje mnoho užitečných látek, jako jsou éterické oleje, flavonoidy a třísloviny. V tradiční medicíně se také používá k léčbě různých zdravotních problémů, včetně trávicích problémů, bolestí hlavy a svalových křečí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340919 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Podobné produkty

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g