Bobkový list celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Laurus nobilis
Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 10 g
Bobkový list celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: list vavřínu
Bobkový list se používá hlavně jako koření v polévkách, omáčkách, marinádách a jiných pokrmech, zejména v evropské a středomořské kuchyni. Je také oblíbenou přísadou do gulášů a vývarů v maďarské kuchyni.
Bobkový list obsahuje mnoho užitečných látek, jako jsou éterické oleje, flavonoidy a třísloviny. V tradiční medicíně se také používá k léčbě různých zdravotních problémů, včetně trávicích problémů, bolestí hlavy a svalových křečí.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122340919 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Podobné produkty
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení:...
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g



