Maďarské koření 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky.
Balení: 40 g



Maďarské koření 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: paprikové vločky, rajčatové vločky, černý pepř drcený, cibule restovaná (slunečnicový olej)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Podobné produkty

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g