Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.



Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: list rozmarýnu - Salvia rosmarinus
Rozmarýn je aromatická bylina, která se používá jako koření v mnoha kuchyních po celém světě. Je to stálezelený keř, který má jehlicovité listy a malé bílé, růžové nebo modré květy. Rozmarýn má silnou a aromatickou vůni, která se při vaření uvolňuje a dodává jídlu charakteristickou chuť.
Rozmarýn se používá k dochucení různých jídel, jako jsou pečená a grilovaná masová jídla, ryby, omáčky, polévky, pečivo a zeleninová jídla. Vyrábí se také rozmarýnový olej, který se používá k dochucení salátů a různých pokrmů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Podobné produkty

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g