Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.



Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: list rozmarýnu - Salvia rosmarinus
Rozmarýn je aromatická bylina, která se používá jako koření v mnoha kuchyních po celém světě. Je to stálezelený keř, který má jehlicovité listy a malé bílé, růžové nebo modré květy. Rozmarýn má silnou a aromatickou vůni, která se při vaření uvolňuje a dodává jídlu charakteristickou chuť.
Rozmarýn se používá k dochucení různých jídel, jako jsou pečená a grilovaná masová jídla, ryby, omáčky, polévky, pečivo a zeleninová jídla. Vyrábí se také rozmarýnový olej, který se používá k dochucení salátů a různých pokrmů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Podobné produkty

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g