Perníkové koření 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pro přípravu perníků a cukroví.
Balení: 40 g
Perníkové koření 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: skořice, koriandr, hřebíček, badyán, zázvor, muškátový ořech, nové koření
Související produkty
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Podobné produkty
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g