Paprika uzená PÁLIVÁ mletá 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na ochucení grilovaných a dušených mas.
Balení: 40 g
Související produkty
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Podobné produkty
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g