Paprika uzená PÁLIVÁ mletá 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na ochucení grilovaných a dušených mas.
Balení: 40 g
Související produkty
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g