Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.



Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pískavice, saturejka, jedlá sůl (max. 31 %)
Semena čubricy se používají jako koření v mnoha kuchyních po celém světě, včetně indické, mexické a thajské kuchyně. Mají výraznou, kořeněnou a citrusovou chuť a vůni. Semena čubricy se používají k dochucení mnoha jídel, včetně masových a rybích pokrmů, zeleninových pokrmů, salátů, marinád a omáček.
Kromě svého použití jako koření má čubrica také některé léčebné vlastnosti. Obsahuje řadu užitečných látek, jako jsou vitaminy, minerály a antioxidanty. Může pomoci s trávicími problémy, snížením hladiny cukru v krvi a bojem proti zánětu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g