Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.



Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pískavice, saturejka, jedlá sůl (max. 31 %)
Semena čubricy se používají jako koření v mnoha kuchyních po celém světě, včetně indické, mexické a thajské kuchyně. Mají výraznou, kořeněnou a citrusovou chuť a vůni. Semena čubricy se používají k dochucení mnoha jídel, včetně masových a rybích pokrmů, zeleninových pokrmů, salátů, marinád a omáček.
Kromě svého použití jako koření má čubrica také některé léčebné vlastnosti. Obsahuje řadu užitečných látek, jako jsou vitaminy, minerály a antioxidanty. Může pomoci s trávicími problémy, snížením hladiny cukru v krvi a bojem proti zánětu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Podobné produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.