Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pískavice, saturejka, jedlá sůl (max. 31 %)
Semena čubricy se používají jako koření v mnoha kuchyních po celém světě, včetně indické, mexické a thajské kuchyně. Mají výraznou, kořeněnou a citrusovou chuť a vůni. Semena čubricy se používají k dochucení mnoha jídel, včetně masových a rybích pokrmů, zeleninových pokrmů, salátů, marinád a omáček.
Kromě svého použití jako koření má čubrica také některé léčebné vlastnosti. Obsahuje řadu užitečných látek, jako jsou vitaminy, minerály a antioxidanty. Může pomoci s trávicími problémy, snížením hladiny cukru v krvi a bojem proti zánětu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Podobné produkty
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g