Majoránka 80 g KBELÍČEK GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.
Balení: 80 g
Související produkty
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g