


Peperoncino 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: česnek, chilli, petržel
Peperoncino je italské slovo pro chilli papričky a také označuje koření z těchto paprik. Používá se v italské kuchyni jako dochucovadlo k různým druhům těstovin, pizza, omáček a dalších jídel.
Peperoncino má ostřejší chuť než paprika, proto se používá opatrně a množství závisí na osobních preferencích. Může být použit čerstvý, sušený nebo mletý. Pokud máte rádi ostrá jídla, peperoncino může být skvělou volbou pro vaše vaření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
Podobné produkty

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g