Peperoncino 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: česnek, chilli, petržel
Peperoncino je italské slovo pro chilli papričky a také označuje koření z těchto paprik. Používá se v italské kuchyni jako dochucovadlo k různým druhům těstovin, pizza, omáček a dalších jídel.
Peperoncino má ostřejší chuť než paprika, proto se používá opatrně a množství závisí na osobních preferencích. Může být použit čerstvý, sušený nebo mletý. Pokud máte rádi ostrá jídla, peperoncino může být skvělou volbou pro vaše vaření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsy |
---|---|
EAN: | 8595122341077 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Podobné produkty

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g