Chilli drcené bez jader 50 g GREŠÍK Dobré koření
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.
Balení: 50 g



Související produkty

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Podobné produkty

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g