Chilli drcené bez jader 50 g GREŠÍK Dobré koření
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.
Balení: 50 g



Související produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Podobné produkty

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g