Kerblík 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla.
Balení: 20 g
Kerblík 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kerblík třebule
Anthriscus cerefolium
Související produkty
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Podobné produkty
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g