Libeček list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.
Balení: 15 g



Související produkty

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Podobné produkty

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g