Libeček list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.
Balení: 15 g



Související produkty

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Podobné produkty

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g