Libeček list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.
Balení: 15 g
Související produkty
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Podobné produkty
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g