Muškátový ořech celý 3 ks GREŠÍK Dobré koření
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú.
Balení: 3 ks
Muškátový ořech celý 3 ks GREŠÍK Dobré koření
Složení: celý plod muškátovníku vonného
Muškátový květ (neboli muškátový oříšek) je aromatické koření, které se získává ze semen stromu Myristica fragrans, který je původem z Indonésie. Muškátový květ má velmi charakteristickou, sladkou a kořeněnou chuť a vůni a je často používán jako koření při přípravě pokrmů.
Muškátový květ se používá k ochucení masových jídel, jako jsou například hovězí nebo vepřové maso, ale také se používá k dochucení omáček, polévek, zeleniny, pečiva a nápojů, jako jsou například svařené víno nebo grog.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341084 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Podobné produkty

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g