Kurkuma mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni.
Balení: 50 g
Související produkty
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Podobné produkty
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g