Kurkuma mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni.
Balení: 50 g



Související produkty

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Podobné produkty

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g