Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
K přípravě ryb, pečených a dušených mas.
Balení: 30 g
Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: tymián nať drhnutý - Thymus vulgaris
Tymián (Thymus vulgaris) je aromatická bylina, která se používá jako koření v evropské kuchyni. Má silnou a výraznou chuť a vůni a často se používá k dochucení masových pokrmů, omáček a polévek.
Tymián obsahuje silice, které mu dávají jeho charakteristickou chuť a vůni a také mu přisuzují některé zdravotní benefity, jako jsou protizánětlivé a antibakteriální účinky. Tymián se také používá v tradiční medicíně k léčbě nachlazení a kašle.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Podobné produkty
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.