Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
K přípravě ryb, pečených a dušených mas.
Balení: 30 g
Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: tymián nať drhnutý - Thymus vulgaris
Tymián (Thymus vulgaris) je aromatická bylina, která se používá jako koření v evropské kuchyni. Má silnou a výraznou chuť a vůni a často se používá k dochucení masových pokrmů, omáček a polévek.
Tymián obsahuje silice, které mu dávají jeho charakteristickou chuť a vůni a také mu přisuzují některé zdravotní benefity, jako jsou protizánětlivé a antibakteriální účinky. Tymián se také používá v tradiční medicíně k léčbě nachlazení a kašle.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341947 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Podobné produkty

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....