Bylinková sůl s pepřem 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu.
Balení: 40 g



Bylinková sůl s pepřem 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: jedlá sůl (max. 30 %), pepř 27 % (černý, bílý, zelený), česnek, bylinky 13 % (oregáno, bazalka, majoránka, pažitka, tymián, rozmarýn, petržel), cibule, chilli, pepř růžový, anýz, slunečnicový olej
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Podobné produkty

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g