Bylinková sůl s pepřem 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu.
Balení: 40 g
Bylinková sůl s pepřem 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: jedlá sůl (max. 30 %), pepř 27 % (černý, bílý, zelený), česnek, bylinky 13 % (oregáno, bazalka, majoránka, pažitka, tymián, rozmarýn, petržel), cibule, chilli, pepř růžový, anýz, slunečnicový olej
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122343101 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Podobné produkty

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g