Bylinková sůl s pepřem 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu.
Balení: 40 g
Bylinková sůl s pepřem 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: jedlá sůl (max. 30 %), pepř 27 % (černý, bílý, zelený), česnek, bylinky 13 % (oregáno, bazalka, majoránka, pažitka, tymián, rozmarýn, petržel), cibule, chilli, pepř růžový, anýz, slunečnicový olej
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Podobné produkty
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g