Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
Balení: 30 g
Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: rajčatové vločky, paprika, česnek, bazalka, oregáno, mořská sůl (5 %)
Název "bruschetta" pochází z italského slova "bruscare", což znamená "třít", což odkazuje na způsob přípravy chleba.
Přestože neexistuje žádné konkrétní koření s názvem "bruschetta", může být toto slovo použito jako popis pro směs koření, která se často používá při přípravě bruschetta. Tato směs se obvykle skládá z česneku, bazalky, oregana, tymiánu, petrželky a soli.
Toto koření může být použito nejen k přípravě bruschetta, ale také jako přísada do omáček, marinád, polévek a jiných italských jídel. Má výraznou a lahodnou chuť, která dodává jídlům charakteristickou italskou chuť a aroma.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Podobné produkty

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g