Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
Balení: 30 g



Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: rajčatové vločky, paprika, česnek, bazalka, oregáno, mořská sůl (5 %)
Název "bruschetta" pochází z italského slova "bruscare", což znamená "třít", což odkazuje na způsob přípravy chleba.
Přestože neexistuje žádné konkrétní koření s názvem "bruschetta", může být toto slovo použito jako popis pro směs koření, která se často používá při přípravě bruschetta. Tato směs se obvykle skládá z česneku, bazalky, oregana, tymiánu, petrželky a soli.
Toto koření může být použito nejen k přípravě bruschetta, ale také jako přísada do omáček, marinád, polévek a jiných italských jídel. Má výraznou a lahodnou chuť, která dodává jídlům charakteristickou italskou chuť a aroma.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Podobné produkty

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g