Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
Balení: 30 g
Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: rajčatové vločky, paprika, česnek, bazalka, oregáno, mořská sůl (5 %)
Název "bruschetta" pochází z italského slova "bruscare", což znamená "třít", což odkazuje na způsob přípravy chleba.
Přestože neexistuje žádné konkrétní koření s názvem "bruschetta", může být toto slovo použito jako popis pro směs koření, která se často používá při přípravě bruschetta. Tato směs se obvykle skládá z česneku, bazalky, oregana, tymiánu, petrželky a soli.
Toto koření může být použito nejen k přípravě bruschetta, ale také jako přísada do omáček, marinád, polévek a jiných italských jídel. Má výraznou a lahodnou chuť, která dodává jídlům charakteristickou italskou chuť a aroma.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření směsi |
|---|---|
| EAN: | 8595122341060 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Podobné produkty
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g



