Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
Balení: 30 g
Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: rajčatové vločky, paprika, česnek, bazalka, oregáno, mořská sůl (5 %)
Název "bruschetta" pochází z italského slova "bruscare", což znamená "třít", což odkazuje na způsob přípravy chleba.
Přestože neexistuje žádné konkrétní koření s názvem "bruschetta", může být toto slovo použito jako popis pro směs koření, která se často používá při přípravě bruschetta. Tato směs se obvykle skládá z česneku, bazalky, oregana, tymiánu, petrželky a soli.
Toto koření může být použito nejen k přípravě bruschetta, ale také jako přísada do omáček, marinád, polévek a jiných italských jídel. Má výraznou a lahodnou chuť, která dodává jídlům charakteristickou italskou chuť a aroma.
Související produkty
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g