Harissa 50 g GREŠÍK Dobré koření
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu.
Balení: 50 g
Harissa 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: chilli, česnek, paprika, jedlá sůl (max. 9 %), rajčatový prášek, koriandr, římský kmín
Balení: 50 g
Harissa je kořenící směs pocházející z Tuniska, která se používá k ochucení různých jídel, zejména v severoafrické a středomořské kuchyni. Tato směs se vyrábí z červených paprik, česneku, kmínu, koriandru, kmínu, papriky, soli a olivového oleje.
Harissa má výraznou, pikantní a kořeněnou chuť a vůni a může být použita jako marináda pro maso, ryby nebo zeleninu, jako dochucovadlo do omáček a polévek nebo jako dip k chlebu. Harissa se také často používá k přípravě tradičních tuniských jídel, jako je například kuskus.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Podobné produkty
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g