Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty.
Balení: 30 g
Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: saturejka nať drhnutá - Satureja hortensis
Saturejka (také známá jako saturejka pravá nebo kopřivka) je aromatická rostlina, která se často používá jako koření v evropské kuchyni. Má chuť podobnou tymiánu a má silnou, kořenitou a trochu hořkou chuť.
Saturejka se používá v mnoha jídlech, zejména v pokrmech z kuřecího nebo jehněčího masa, ale také v omáčkách, polévkách a salátech.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Podobné produkty
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g