Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty.
Balení: 30 g



Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: saturejka nať drhnutá - Satureja hortensis
Saturejka (také známá jako saturejka pravá nebo kopřivka) je aromatická rostlina, která se často používá jako koření v evropské kuchyni. Má chuť podobnou tymiánu a má silnou, kořenitou a trochu hořkou chuť.
Saturejka se používá v mnoha jídlech, zejména v pokrmech z kuřecího nebo jehněčího masa, ale také v omáčkách, polévkách a salátech.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g