Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty.
Balení: 30 g
Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: saturejka nať drhnutá - Satureja hortensis
Saturejka (také známá jako saturejka pravá nebo kopřivka) je aromatická rostlina, která se často používá jako koření v evropské kuchyni. Má chuť podobnou tymiánu a má silnou, kořenitou a trochu hořkou chuť.
Saturejka se používá v mnoha jídlech, zejména v pokrmech z kuřecího nebo jehněčího masa, ale také v omáčkách, polévkách a salátech.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341930 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)