Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty.
Balení: 30 g
Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: saturejka nať drhnutá - Satureja hortensis
Saturejka (také známá jako saturejka pravá nebo kopřivka) je aromatická rostlina, která se často používá jako koření v evropské kuchyni. Má chuť podobnou tymiánu a má silnou, kořenitou a trochu hořkou chuť.
Saturejka se používá v mnoha jídlech, zejména v pokrmech z kuřecího nebo jehněčího masa, ale také v omáčkách, polévkách a salátech.
Související produkty
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Podobné produkty
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g