Paprikové vločky 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa.
Balení: 40 g



Související produkty

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Podobné produkty

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g