Paprikové vločky 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa.
Balení: 40 g
Související produkty
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Podobné produkty
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g