Šafrán je nejdražším kořením na světě.
Už malé množství výrazně ovoní a ochutí polévky, omáčky, rýži i jídla z ryb a drůbeže.
Zkuste přidat pár blizen šafránu do rizota či drůbeží polévky, kulinářský zážitek zaručen!
Složení: šafrán setý - sušené celé blizny
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Podobné produkty
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g