Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, bramborových a sýrových jídel.
Balení: 15 g
Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: petržel zahradní - Petroselinum crispum
Petržel je bylinka, která se často používá jako koření v kuchyni. Má jemnou, osvěžující chuť a používá se k dochucení mnoha jídel, včetně polévek, omáček, salátů, masových a rybích pokrmů.
Kromě toho, že přidává jemnou chuť a aroma do jídel, petržel má také několik zdravotních výhod. Obsahuje vitaminy A, C a K, minerály, jako je draslík a železo, a antioxidanty, které chrání tělo před poškozením volnými radikály.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341916 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Podobné produkty

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks