Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, bramborových a sýrových jídel.
Balení: 15 g
Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: petržel zahradní - Petroselinum crispum
Petržel je bylinka, která se často používá jako koření v kuchyni. Má jemnou, osvěžující chuť a používá se k dochucení mnoha jídel, včetně polévek, omáček, salátů, masových a rybích pokrmů.
Kromě toho, že přidává jemnou chuť a aroma do jídel, petržel má také několik zdravotních výhod. Obsahuje vitaminy A, C a K, minerály, jako je draslík a železo, a antioxidanty, které chrání tělo před poškozením volnými radikály.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341916 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....