Bylinky do polévky 1 kg GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Balení: 1 kg
Související produkty

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Podobné produkty

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g