Grilovací byliny 40 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Balení: 40 g
Související produkty
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Podobné produkty
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g