Grilovací byliny 40 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Balení: 40 g



Související produkty

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Podobné produkty

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g