Hořčice semeno 100 g GREŠÍK Dobré koření
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub.
Balení: 100 g



Související produkty

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Podobné produkty

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g