Hořčice semeno 100 g GREŠÍK Dobré koření
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub.
Balení: 100 g



Související produkty

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g