Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340902 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g