Související produkty

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Podobné produkty

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g