Související produkty
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Podobné produkty
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g