


Související produkty

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Podobné produkty

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g