


Související produkty

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Podobné produkty

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g