Pepř bílý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky.
Balení: 40 g
Související produkty
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Podobné produkty
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g