Pepř bílý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky.
Balení: 40 g



Související produkty

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g