Paprika uzená sladká mletá 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na ochucení grilovaných a dušených mas.
Balení: 40 g



Související produkty

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Podobné produkty

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g