Paprika uzená sladká mletá 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na ochucení grilovaných a dušených mas.
Balení: 40 g
Související produkty
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Podobné produkty
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g