Čínské koření 50 g GREŠÍK Dobré koření
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně.
Balení: 50 g
Související produkty

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Podobné produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g