Skořice ceylonská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso.
Balení: 50 g



Skořice ceylonská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kůra skořicovníku ceylonského - Cinnamomum verum
Země původu: Srí Lanka
Skořice ceylonská se používá v mnoha druzích jídel, jako jsou sladké dezerty, pečivo, ovocné kompoty a různé druhy nápojů. Je také oblíbenou přísadou v mnoha druzích kávy a čaje. Skořice ceylonská se vyznačuje jemnou, sladkou a příjemně aromatickou chutí, která se dobře kombinuje s dalšími kořením, jako je například hřebíček nebo zázvor.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g