Paprika lahůdková maďarská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.
Balení: 100 g
Paprika lahůdková maďarská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.)
Země původu: Maďarsko
Capsicum annuum
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Podobné produkty
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g