Karí Madras 30 g GREŠÍK Dobré koření
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
Balení: 50 g
Karí Madras 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, pepř, zázvor, římský kmín, chilli, muškátový květ, paprika, hřebíček
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsy |
---|---|
EAN: | 8595122341244 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Podobné produkty

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g