Karí Madras 30 g GREŠÍK Dobré koření
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
Balení: 50 g
Karí Madras 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, pepř, zázvor, římský kmín, chilli, muškátový květ, paprika, hřebíček
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Podobné produkty
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g