Badyán celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Illicium verum
Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů.
Balení: 10 g



Badyán celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: souplodí badyáníku
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Fotografie suroviny je pouze ilustrační, skutečný vzhled se může mírně lišit podle konkrétní šarže.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Podobné produkty

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g