Badyán celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Illicium verum
Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů.
Balení: 10 g
Badyán celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: souplodí badyáníku
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Fotografie suroviny je pouze ilustrační, skutečný vzhled se může mírně lišit podle konkrétní šarže.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Podobné produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g