Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Související produkty
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Podobné produkty
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g