Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kopr vonný
Anethum graveolens
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341992 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Podobné produkty

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g