Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Sečuánský pepř má použití zejména v asijské kuchyni. Má pepřovou chuť bez výraznější pálivosti. Balení: 15 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Balení: 110 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta. Balení: 400 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.