Jalovec celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby.
Balení: 30 g



Související produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Podobné produkty

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.