Jalovec celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby.
Balení: 30 g
Jalovec celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: jalovec plod
Juniperus communis
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340995 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g