Jalovec celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby.
Balení: 30 g
Související produkty
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Podobné produkty
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g