Koriandr celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby.
Balení: 30 g
Související produkty
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Podobné produkty
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g