Ochutnávka koření INDICKÁ 48 g GREŠÍK Dobré koření
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného.
Balení: 48 g
Ochutnávka koření INDICKÁ 48 g GREŠÍK Dobré koření
5 druhů koření: Garam Masala, Chilli drcené bez jader, Indické kari, Koriandr list, Římský kmín celý
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Podobné produkty
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g