Grilovací byliny 100 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Balení: 100 g
Související produkty
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Podobné produkty
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g