Pikantní koření na drůbež 50 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu.
Balení: 50 g
Pikantní koření na drůbež 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: lahůdková paprika, mořská jedlá sůl (max. 20 %), oregáno, česnek, černý pepř drcený, cayennský pepř mletý
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Podobné produkty
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g