Směs pepřů 50 g GREŠÍK Dobré koření
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.
Balení: 50 g
Směs pepřů 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: černý, zelený a bílý pepř celý, růžový pepř celý
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Podobné produkty
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g